Sport

USPEŠAN VIKEND ZA SVE SELEKCIJE „ČAAK“ – a

U subotu, u Rekovcu je održan prvi od pet ovogodišnjih kroseva RTS – a, na kome je izostala masovnost, ali ne i kvalitet takmičara koji je ovog puta bio na zavidnom nivou. Atletičari Atletskog kluba „ČAAK“ su osvojili sedam medalja što je u granicama očekivanog, jer nisu nastupili u punom sastavu.

Atletičari „ČAAK“ – a u Rekovcu

Prva mesta u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su Sanja Đoković i Ognjen Nikolić, drugo mesto Kristina Đurović i Vuk Grujić, dok je treće pripalo Ivani Vojinović, Andreju Cvetiću i Marku Milanoviću.

U nedelju, u Smederevskoj Palanci, boje kluba su branile dve ekipe „ČAAK“ – a na finalu prvenstva Srbije u „Dečijoj atletici“.

Na ovom takmičenju nastupaju ekipe koje su izborile plasman na Prvenstvima ASCS, ASB, i ASV. Nastup za AK „ČAAK“ su imale ekipe 2011. i 2009. godište dok je otkazan nastup 2008. godišta. Ekipu čini osam članova.

Učesnici finala prvenstva Srbije u „Dečijoj atletici“


Ekipa 2009. godište je zauzela 4 mesto sa svega bodom zaostatka iza trećeplasiranog „Partizana“ iz Beograda. Najmlađi članovi rođeni 2011. godine i mlađi su ovog puta zauzeli 6. mesto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.