Grad

USTAVE NA BRANI SPUŠTENE NA ODGOVORNOST SC „MLADOST“

Iako nisu dobili zvaničnu saglasnost od Zavoda za javno zdravlje Čačak, a nisu ni očekivali da bi je dobili do kraja letnje sezone, predstavnici SC „Mladost“ su spustili juče ustave na brani, na osnovu toga što su poslednje rađene analize vode ispravne.

-Za spuštanje i podizanje ustava snosim odgovornost ja kao direktor SC „Mladost“. Naša je odluka da na osnovu analiza dozvolimo kupanje. Naravno, to ne znači da nećemo i dalje raditi analize vode. Zavod za javno zdravlje će uzorkovati vodu svakog dana – rekao je direktor SC „Mladost“ Miloš Stevanić. On je naglasio da, ukoliko se desi da se ponovo pojave masnoće, ustave će odmah biti podignute.

-Ne mogu da garantujem uopšte koliko će dana trajati kupališna sezona, jer može da se desi da se sutra ponovo pojave masnoće i da budemo prinuđeni da podignemo ustave – rekao je Stevanić.

On je naglasio da ima prljavštine u reci, jer je voda mirna, slab je dotok iz Međuvršja i Parmenca, zbog najavljenih restrikcija vode, ali da građani moraju razlikovati ulje i masti od mulja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.