Obrazovanje

VISOKA ŠKOLA NA SAJMU OBRAZOVANJA

I ove godine na beogradskom Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava čačanska Visoka škola tehničkih strukovnih studija predstavila je svoju izdavačku delatnost. Osim stručne literature, našla su se i izdanja iz opšte kulture. Knjige iz elektrotehnike, mašinstva, informacionih tehnologija… napisali su predavači i saradnici Više škole. Predstavljen je i najnoviji udžbenik profesora Dragana Brajovića i Zorana Lazarevića koga su izdali VŠTSS i Zavod za fiziku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

– Bavimo se izdavačkom delatnošću poslednjih 50 godina. Uskoro slavimo Dan škole i biće to prilika da pokažemo obnovljenu i savremeniju štampariju, novu grafičku laboratoriju – najavila je Ivana Krsmanović, profesor engleskog jezika VŠTSS Čačak.

Za stručnu literaturu čačanskih profesora uvek je vladalo interesovanje inženjera, studenta i predavača iz Slovenije i ostalih zemalja u okruženju. I cena ovih dela je pristupačna, u proseku od 350 do 400 dinara.

Sajam obrazovanja održava se uporedo sa Sajmom knjiga. Visoka tehnička škola podelila je štand sa Mašinsko-saobraćajnom školom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.