Hronika

Возач са 2,32 промила алкохола у крви изазвао саобраћајну незгоду, у којој су два лица лакше повређена

С А О П Ш Т Е Њ Е ПУ ЧАЧАК

Припадници саобраћајне полиције у Чачку, у оквиру међународне акције појачане контроле саобраћаја усмерене на откривање прекршаја управљања возилом под дејством алкохола и психоактивних супстанци задржали су двојицу возача због учињених прекршаја.

Полиција је задржала тридесетпетогодишњег возача аутомобила „алфа ромео“, који је са 2,32 промила алкохола у организму изазвао саобраћајну незгоду, у којој су два лица лакше повређена. Након што је одбио да се подвргне испитивању на присуство психоактивних супстанци, код њега је пронађена кесица са мањом количином биљне материје налик на опојну дрогу марихуана, па је против њега поднета и кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Такође, полиција је синоћ у околини Чачка зауставила четрдесетогодишњег возача аутомобила „ауди“ који је, како је дрога тестом утврђено, возио под дејством кокаина и опијата.

Возачима је одређено задржавање до 12 сати и против њих биће поднете прекршајне пријаве по Закону о безбедности саобраћаја.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.