Kultura Kultura

Вредно признање вишем библиотекару Дубравки Илић

Вредно признање за посвећени рад

Виши библиотекар Дубравка Илић из чачанске Библиотеке овог пролећа је постала почасни члан Друштва школских библиотекара Србије. Управни одбор овог Друштва, а на иницијативу Подружнице ДШБС за Моравички округ, упутио је Скупштини предлог о додељивању статуса почасног члана Друштва школских библиотекара Србије Дубравки Илић. Предлог је једногласно усвојен на Скупштини Друштва која је одржана 31. марта.

Дубравка Илић је више од две деценије члан колектива Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис”, има звање вишег дипломираног библиотекара и руководилац је Одељења за матичне послове.

У образложењу одлуке између осталог стоји: „Као изузетан библиотечки радник свакодневним саветодавним радом излази у сусрет школским библиотекарима. Истичемо њено активно ангажовање у настојању да се школске библиотеке Моравичког округа региструју и тако званично постану део Мреже библиотека Србије”.

O њеном посвећеном раду на Скупштини је говорила Милица Бошковић, библиотекар Техничке школе из Ивањице. А колектив Градске библиотеке Чачак честита колегиници Дубравки Илић на овом престижном признању.

Извор: Градска библиотека

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.