Aktuelno Društvo

Бесплатна обука за младе из агробизниса

Привредни форум младих реализује још један у низу пројеката за младе, “Прво радно искуство младих у Прехрамбеној Индустрији”
Пројекат се реализује у оквиру националног Пројекта за конкурентну привреду Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) СЕРБИА.
Обука за младе из агробизниса који имају идеју да покрену или да унапреде свој посао у прехрамбеној индустрији биће одржана од 22. до 24. маја у Студентском одмаралишту Радојка Лакић на Авали. Младима који желе да покрену или унапреде своје пословање у прехрамбеној индустрији биће обезбеђен бесплатан сместај, храна, материјал који ће бити неопходан за рад као и превоз од Београда до Авале. Право на учесће у обукама оствариће 30 младих из агробизниса и људи који су претежно оријентисани ка прехрамбеној индустрији.
Овим пројектом Привредни форум младих пружа конкретне вештине и знање младим предузетницима, како би реализовали своје пословне идеје или унапредили постојеће.
Активности ће бити пропраћене од стране ментора и предавача у областима маркетинга, израде пословног плана, јавног наступа, финансијског и административног саветовања, истраживања тржиста, процеса производње и сл. који долазе из успешних стартап предузећа, предузетничког и корпоративног света као и организација цивилног друштва.
– Овим пројектом улагаћемо у развој предузетничког духа и пословних вештина усмерених ка решавању проблема, улагаћемо у младе људе који ће бити спремни да одговоре на потребе тржишта и показати зашто су управо они и њихове идеје највећи потенцијал наше земље – каже председница Привредног форума младих Маријана Маринковић.
Сви заинтересовани се могу пријавити путем линка: https://goo.gl/gGZQj8
За више информација о пројекту и активностима Привредног форума младих позивамо вас да пратите ФБ страницу форума, као и сајт. За све недоумице и додатне информације обратите се директно маркетинг И ПР тиму Привредног форума младих који ће радо одговорити на сва ваша питања и нестрпљиво чека ваше пријаве!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.