G.Milanovac

Више од 400.000.000 динара за путну инфраструктуру општине Горњи Милановац

Инвестирање у путну инфраструктуру општине Горњи Милановац

Више од 400.000.000 динара за путеве

Општинско руководство општине Горњи Милановац амбициозно планира улагања на пољу инфраструктуре. Општинска власт има конкретне и озбиљне планове да ове године у путну инфраструктуру уложи више од 400.000.000 динара. Прошле седмице започело је прво асфалтирање локалног пута у 2019. години у општини Горњи Миланвац. Реч је о путу Бершићи – Галич који се асфалтира у дужини од једног километра.


-План који имамо за ову годину јесте амбициозан, с обзиром на то да се ради о нешто више од 400.000.000 динара које ћемо уложити у асфалтирање улица, саобраћајница у град , некатегорисаних путева, локалних путева и забележићемо један рекорд који у последњих 20 година сигурно није урађен на територији општине Горњи Милановац – рекао је председник општине Дејан Ковачевић посетивши радове на поменутој деоници.
Цена радова на овој траси износе нешто више од 5.800.000,00 динара а извођач је ваљевско предузеће.

-Највише ће се ове године радити на градском подручју. Решили смо да обновимо и рехабилитујемо све улице које нису рађене у последњих двадесет до тридесет година. Наравно и преко 100.000.000 динара биће издвојено за инфраструктуру по селима за асфалтирање, што локалних, што некатегорисаних путева и по нашој динамици планова, ми смо на време кренули – додао је Ковачевић.

Завршетаком ове деонице стичу се услови за увођење још једне аутобуске линије Бершићи – Галич.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.