Aktuelno Društvo

„ДЕЛТА БИЗНИС ИНКУБАТОР“ У НТП ЧАЧАК

Делта Холдинг и ове године отвара пријаве за програм за подршку развоју стартап идеја у области логистике, дистрибуције, пољопривреде и некретнина.

Заинтересовани тимови могу да се пријаве за учешће у програму до 13. маја искључиво на сајтуwww.deltabiznisinkubator.rs, где могу да се пронађу све потребне информације о програму.

Тимови који прођу процес селекције и уђу у Делта Бизнис Инкубатор имају могућност да током три месеца развијају и граде своју идеју уз Делтину помоћ, подршку и ресурсе. Сви тимови имаће на располагању бизнис консултанта, ментора, мрежу контакта успешних људи и финансијска средства за почетни развој стартапа.

У Научно технолошком парку Чачак, ово је друга година у којој се организује промоција програма, који пружа подршку развоју предузетништва, а као резултат прошлогодишње промоције тим из Чачка (Фриго гел) је добио подршку и победио у конкуренцији од 27 стартап тимова.

Више информација о програму биће доступно на сајту www.deltabiznisinkubator.rs и на zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.