ЈЕСЕН, ФОТО: ЗОРАН ЗИНДОВИЋ
Društvo

Oблачно са кишом – температура до 16 степени

ИЗВОР: РТС

Нешто свежији ваздух стиже у наше крајеве. Oблачно, местимично с кишом, на планинама са снегом. Суво само на северу земље. Највиша дневна температура од 11 до 16 степени.

Умерено до потпуно облачно и хладније, у централним и јужним пределима местимично са кишом и локалним пљусковима, на високим планинама и са краткотрајним снегом.

У Војводини променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено и јак северозападни.

ЈЕСЕН, ФОТО: ЗОРАН ЗИНДОВИЋ

Најнижа температура од 4 до 10, највиша од 11 до 16 степени.

У суботу ујутру понегде краткотрајна магла. У току дана променљиво облачно, у брдско-планинским пределима још понегде са краткотрајном кишом, а на високим планинама изнад 1 500 m и са краткотрајним снегом. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак источни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 8, највиша од 12 до 15 степени.

У недељу по котлинама, низијама и долинама река јутарња магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати и дуже током дана. У осталим пределима претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 2 до 7 , највиша од 14 до 18 степени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.