Društvo

Жељко Васић 10.маја на Градском тргу у Чачку

У Чачку се 10. маја одржава јединствена спортска манифестација под називом “Чачак без граница и атлетска краљица“, а целодневни програм биће завршен концертом поп певача Жељка Васића на Градском тргу у Чачку.

Програм тог дана почиње у 10 часова кросом РТС-а на теренима Спортског центра Младост, када ће бити одржано 26 трка на којима ће учествовали предшколсци, ученици основних и средњих школа.

Од 17 до 19 биће одржан јавни час на ком ће 140 регистрованих спортских организација из Чачка промовисати 28 спортова.

У оквиру ове спортске манифестације биће организована ТРКА ЗАДОВОЉСТВА за рекреативце и ПОРОДИЧНА ТРКА на 1.100 метара. Старт трке је у петак са Градског трга у 20:30 часова. Сви заинтересовани могу се пријавити на мејл cacakbezgranica@gmail.com или на телефон: 0646412788.

Породичну трку подржао је Покрет за децу „Три плус“, а организатори су за све који прођу кроз циљ обезбедили медаље као успомену на овај догађај.

Подсетимо, прво ће од 20 часова централним градским улицама трчати ученици чачанских средњих школа и студенти чачанских факултета, а за 21 час заказана је међународна ноћна улична трка „ЧАЧАК ГРАНД ПРИX“.

Организатори ове манифестације су град Чачак, Спортски центар Младост и Чачански спортски савез.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.