Sport

ДОК СЕ ИГРА ШАНСА ПОСТОЈИ

После два везана пораза у доигравању, фудбалере “Борца“ очекује гостовање у Земуну и меч са истоименом екипом. Свесни ситуације у којој се налазе и јачине противничке екипе, шеф стручног штаба “зебри“ Владимир Станисављевић и првотимац Милош Перишић су најавили борбу докле год постоје шансе за опстанак у друштву најбољих.

Станисављевић респектује наредног противника, а о његовој игри рекао је следеће:

  • Идемо у госте једном одличном тиму који има препознатљив стил игре. Играју модерно, поштују све принципе игре и веома често мењају њене стилове, тако да је тешко предвидети како ће играти. Изузетно су опасни на свом терену. Нисмо се предали. Покушаћемо да останемо непоражени, а ако се укаже шанса и да победимо.

Станисављевић није могао, а да се не осврне на праксу да поједини клубови одређене утакмице играју у комбинованим саставима, што у знатној мери утиче на регуларност првенства. Без обзира на све, не тражи узрок садашње ситуације у другоме, већ у сопственим редовима, а као највећи проблем истиче психолошку нестабилност играча.

  • Тражићу потврду од играча да ли они могу ово да психолошки изнесу до краја. Био је евидентан пад после првог гола “Младости“. Створена је нека негативна клима, за коју не знам разлог и ми морамо да останемо чврсти до краја – рекао је Станисављевић, додајући да ће “Борац“ овај меч играти без Лукића, Кувељића и Стаменића.

Милош Перишић могао је само да обећа велику борбеност свих играча.

  • Даћемо све од себе да ову утакмицу одиграмо како треба и да покушамо да се вратимо на прави пут, пут опстанка. После пораза од “Младости“ екипа се нашла у тешкој ситуацији, али покушавамо да се што боље концетришемо за предстојећу утакмицу, како би свако ко изађе на терен дао свој максимум – био је искрен Перишић.

Утакмица на Градском стадиону у Горњој Вароши биће одиграна у среду, 25. априла, и почиње у 16 часова.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.