Sport

ОПТИМИЗАМ У „БОРЦУ“

 

Осокољени победом у Купу над ужичком „Слободом“ фудбалери „Борца“ са великим оптимизмон очекују меч у Бачкој Паланци против директног конкурента у борби за опстанак, екипом „Бачке“.

  • Ми смо свесни својих квалитета. Форма и резултати су у успону, па очекујемо наставак успешне серије. „Бачка“ има квалитет, много тога се врти око Тривића, али ми знамо шта нам је чинити. Сваки бод је битан и надам се да ће наш салдо бити увећан после меча у недељу – рекао је помоћни тренер Милош Ђоловић.

Играчи су такође оптимисти после две узатопне победе.

  • Нисмо бриљирали у Ужицу, али је најбитније да смо победили. Сада се окрећемо првенству. Свесни смо значаја меча против Бачке и даћемо све од себе да остваримо повољан резултат – рекао је Филип Кнежевић.
  • Ми смо сада другачија екипа од оне која је била на почетку првенства. Попуњене су све позиције и противници нас више респектују. Са великом озбиљношћу прилазимо недељном мечу и верујем да имамо снаге и квалитета за добар резултат у првом од два узастопна гостовања – оптимиста је капитен и голман Владимир Бајић.

Фудбалери „Борца“ крећу у Бачку Паланку сутра, да би што одморнији и спремнији дочекали овај дуел који се игра у недељу, 15. октобра, од 15 часова.

В. Д.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.