Društvo

Сајам запошљавања у среду у холу Дома културе

 

Национална  служба  за  запошљавање  – Филијала  Чачак  организује 59.  Сајам запошљавања у  среду,  17. априла 2019. године од 11 до 14 часова, у холу Дома културе у Чачку, Трг устанка 2-6.

Филијала Чачак је ове године успела да обезбеди изузетну понуду слободних послова. Учешће  је пријавило близу 45 послодаваца са подручја града Чачка или регистрованим пословним јединицама у Чачку, са пријављеним потребама за запошљавање више од 350 нових радника различитих образовних профила и степена стручне спреме: преко 300 радника за производни сектор у текстилној, прехрамбеној,  графичкој и металопрерађивачкој производњи, васпитачи, инжењери електротехнике, продаваци, возачи Б и Ц категорије, електричари, радници у администрацији и осигурању, као и радна места на којима ће бити ангажоване особе са инвалидитетом и др.

Потребе за новим радницима су овог пута исказали: Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, Stax Technologies, Унипромет, Алфако инжењеринг, Литопапир, ПВЦ Профил центар, Енал-електро, НТ-Болеро, Ластва, Сувобор кооп нн, УТП Морава, ПУ Мимиланд, Татовић, Хемогум  и др.

Незапослена лица на Сајму имају могућност да се детаљније информишу о понуди слободних послова у нашем граду, али и шансу да своје квалификације, знање и представе потенцијалним послодавцима.  Подсећамо све оне који желе да конкуришу на понуђеним радним местима да је потребно да понесу своје биографије у више примерака.

 

Оставите одговор