Sport

Стефан трећи у елитној трци

На међународној бициклистичкој трци “ОТВАРАЊЕ СЕЗОНЕ” у мађарском граду Бонихад, која је одржана 26. марта, бициклста Борца Стефан Стефановић освојио треће место у елитној трци.

Stefan 1Сениори су возили четири круга, укупне дужине 100 км, а на старту појавило се око 100 бициклиста из Мађарске, Румуније, Бугарске, Хрватске и Србије. У веома динамичној трци одвојила се водећа група од десетак бициклиста у којој су били Стефановић и његов клупски друг Марко Даниловић. После више покушаја, на крају су се одвојила три такмичара, по један из Мађарске, Румуније и Србије и заједно су дошли на циљ. У таквом расплету победу је остварио румунски такмичар Даниел Криста, СТЕАУА, други је био Габор Фејеса, АГРИЈЕ КТК, док је Стефан Стефановић освојио треће место. Марко Даниловић је освојио шесто место.

Stefan 2

Следећи наступ Даниловић и Стефановић имаће у недељу, 2.априла, на трци „НАГРАДА АДРИЕ“ у Словенији, Ново Место, која се бодује за Euro tour. На овој трци наступиће за Репрезентацију Србије.

Кадети Борца Вељко Вучићевић и Богдан Милошевић наступили су такође на трци у Мађарској у саставу кадетске репрезентације Србије и трку су завршили у главној групи. Њих двојица ће 2. априла имати нови наступ у Мађарској у граду Ђеру, где ће возити тест трку на стази на којој ће ускоро бити одржан “Летњи фестивал младих спортиста Европе – EYOF”.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.