Aktuelno Sport

СЈАЈНИ ЧАЧАНСКИ МОТОРИСТИ

У Београду је, у хали Сајма, од 23. до 25. новембра одржан Сајам спорта, манифестација чији је циљ да се подстиче здраве животне навике и бављење спортом. Ову јединствену прилику користе и многе спортске гране за своје представљање и доделе признања најбољима. Тако је и АМСС у недељу, 25. новембра, организовао свечаност на којој су проглашени најуспешнији у години која је на измаку.

Милан Вукајловић, Филип Рајевић, Вук Дрманац са легендарним Габором Сагмајстером

 Чачани су, као и претходних година, поновили успехе и показали да су и даље  перјанице у мото кросу и мото класику. У класи најмлађих моториста, MX 65,  чланови АМСК “Чачак“ Лука Јанковћ и Филип Рајевић су освојили друго, односно треће место. Најбољи у овој класи је Реља Кузман, АМК “Ере“ из Ариља. Прва два места у класи MX 85 припала су Чачанима Лазару Јанковићу, АМСК “ Чачак“, и Милану Вукајловићу, МК “Танаско Рајић“. Ненад Петровић, МК “Танаско Рајић“, вицешампион је у класи MX 2, док је Владе Рајевић АМСК “Чачак“ трећепласиран у класи аматера MX 3.

Феђа Кузман, Милан Вукајловић и Слободан Танасковић

 У екипној конкуренцији МК “Танаско Рајић“ је понео титулу најбољег, у класи 1 и 2, док је АМСК “ Чачак“ био трећи у овој категорији.

Владе Рајевић, Виктор Ланг и Габор Сагмајстер, најбољи у класи МХ 3

 У мото класику, категорија до 250 ccm, Борко Вранић МК “Танаско Рајић“ је са мотором од 125 ccm заузео другу позицију у Источноевропском шампионату. Највећи успех остварио је Миленко Бошњак, МК “Манчула“, освајањем другог места на државном првенству и прве позиције у Источноевропском шампионату.

Филип Рајевић и Реља Кузман

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.