Aktuelno Sport

УМАЛО ДА ЦЕТИЊАНИ ЗАБЕЛЕЖЕ ПОБЕДУ

 

Фото: Лејча

“Борац“ је савладао директног конкурента за пласман у доигравање, екипу “Ловћена 1947“, са 77:76 (20:15; 22:22; 12:13; 23:26). Сви који су гледали овај меч изашли су са помешаним осећањима. Остала је брига због тога што победа није остварена са више од пет поена, али и олакшање што се до ње уопште и дошло, јер су гости имали шансу, у последњем нападу, да оду подигнуте главе из Чачка. Најбољи играч сусрета Милош Поповић је у последњој секунди био испод коша и свима у хали је буквално стало да  куца срце кад је лопта кренула ка обручу, али она се нећкала, прошетала по по њему и одбила се у поље. То је био знак да играчи “Борца“ и његових 1.000 навијача почну да славе.

Чачани су готово све време били у вођству, које није било веће од осам поена, али су Цетињани упорно стизали ту предност. У финишу сусрета гости су били прецизни ван линије за три поена, са друге стране домаћи кошаркаши чине неколико несхватљивих грешака и због тога је дошло до неизвесне завршице у којој је срећа била на страни домаћина.

“Борац“: С. Гавриловић 10, Аликадић, Поповић 6, Р. Ђоковић 14, И. Ђоковић 12, Мићовић, Мајсторовић 3, А. Ђоковић, Прља 6, Кочовић 6, Чарапић 8.

“Ловћен 1947“: Пилчевић, А. Поповић 15, Врбица 2, Парача, Лопичић 1, Лелић 13, М. Поповић 24, Ђукановић 7, Хајдуковић, Тодоровић 10, Ђоковић.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.