Sport

БИЋЕ ТЕШКО ПРОТИВ “МЛАДОСТИ“

После гостовања у Шапцу фудбалере “Борца“  очекује дуел са још једним полуфиналистом Купа Србије. У недељу на Градски стадион долази екипа “Младости“ из Лучана. Тим који је достојан сваког поштовања, јер је изузетно јак играчки, организационо и финансијски. То су нагласили, на данашњој конференцији за новинаре, шеф стручног штаба Владимир Станисављевић и играч Марко Зоћевић.

  • У госте нам долази тим против кога смо у последње време бележили лоше резултате, али то не значи да и у недељу мора да буде тако. Играчи су свесни да само победама код куће и добрим резултатима на страни можемо да обезбедимо опстанак. Иако смо у последња два меча били поражени, не могу да кажем да је дошло до кризе игре, већ је то криза резултата. До утакмице у недељу морамо да поправимо неке сегменте игре. Ту пре свега мислим на прекиде. Иако имамо највишу екипу, од последњих седам примљених голова,  шест  је било после прекида. Морамо да играмо офанзивно, да тражимо игру и нема места неком тактизирању и надмудривању. Хендикеп ће представљати неиграње Лиме, али имамо адекватна решења у нападу. Остали играчи су спремни. Притисак постоји, али морамо се сви носити са тим – био je искрен Станисављевић.

Стандардни првотимац Марко Зоћевић је подсетио на изузетно тешку годину и изразио наду да ће клуб успети да превазиће све тешкоће и вратити се на стазе старе славе, а о утакмици каже:

  • Трудићемо се да све договорено у свлачионици спроведемо и на терену. Сваки играч мора да пружи максимум, јер је то једини начин да остваримо победу, која би значила преокрет и повећала нам шансе за опстанак. Атмосфера међу играчима, упркос поразима у последње две утакмице, је позитивна и сви играчи су спремни да дају све од себе како би забележили повољан резултат.

Оба актера недељног сусрета позвали су навијаче да у великом броју дођу у 17 часова на Градски стадион и пруже подршку фудбалерима “Борца“ у дуелу са фаворизованим противником.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.