Sport

IVANA I OGNJEN ZLATNI NA PRVOM DVORANSKOM TAKMIČENJU

U subotu  09.01, u Atletskoj dvorani u Beogradu je održano otvoreno Prvenstvo Beograda u dvorani na kome je nastupilo devetoro atletičara ČAAK – a. Razloga za radost u taboru ČAAK – a bilo je još od ranog jutra, jer je „Sportski žurnal“ objavio intervju selektora Srpskog atletskog saveza gospodina Edina Zukovića, gde je na pitanje novinara o rezultatima i planovima za kategoriju starijih juniora i juniorki izjavio da je u ovom trenutku jedino Ivana Ilić siguran putnik za Evropsko prvenstvo za juniore/ke koje se ove godine održava u Talinu (Estonija).

 Atletičari ČAAK a na Prvenstvu Beograda u dvorani  

Pored toga što se nedavno vratila sa priprema na Zlatiboru i nije imala dovoljno vremena za aklimatizaciju i rad na stazi Ivana je imala fenomenalan nastup u trci na 60 metara. U polufinalnoj trci na 60 metara ostvarena je prva ovogodišnja pobeda rezultatom 7,71 sekundi što je za 0,03 sekunde slabije od njenog ličnog rekorda. U finalnoj trci je takođe ostvarila pobedu sa rezultatom 7,75 sekundi što je takođe odličan rezultat za ovu kategoriju i za početak sezone.

Odličan rezultat ostvario je Ognjen Nikolić u trci na 3000 metara i zabeležio ubedljivu pobedu. Ovom trkom Ognjen je nagovestio dobre rezultate u ovoj sezoni  pa  se od njega očekuje da se pridruži Ivani na Evropskom prvenstvu u Talinu. U istoj trci Ognjen Čorbić je zauzeo 2. mesto.

Ognjen Nikolić 1. mesto i Ognjen Čorbić 2. mesto  Pored sveukupnog proglašenja  obavljeno je i  proglašenje za beogradske klubove.

Drugim mestom morala se zadovoljiti i Marijana Jakovljević u trci na 3000 metara

U trci na 1500 metara Ivan Urošević je zauzeo 3. mesto sa ostvarenim novim ličnim rekordom.

Dobre rezultate ostvarili su u svojim disciplinama Sanja Đoković (800 m),Iva Zelenović (200 m), Marko Milanović (400 m) i Boris Stojanaović (400 m), ali su ovog puta ostali bez medalje.

Ča Glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.