Društvo

Европска награда за компанију Delez Србија за запошљавање особа са инвалидитетом

Европска награда за компанију Delez Србија за запошљавање особа са инвалидитетом
21. август 2018 – Компанија Delez Србија награђена је европским признањем за различитост и инклузију на радном месту. Награда је додељена у категорији “радна снага”, а представља потврду примењивања највиших стандарда када су у питању обавезе и активности усмерене ка успешном прилагођавању особа са инвалидитетом у компанију и радно место.

У компанији су запослене 263 особе са инвалидитетом, које пролазе различите едукативне радионице, док се са 12 320 запослених ради на промовисању добрих примера и стварању инклузивног радног окружења.

„Свакодневно се трудимо да нашим запосленима обезбедимо квалитетне радне услове и пружимо им боље место за рад. Посебну пажњу посвећујемо теми инклузије и са Креативно-едукативним центром остварујемо партнерску сарадњу последњих десет година. Само током 2018.године у Макси супермаркетима, ангажовано је 36 корисника центра и они дају значајан допринос у подизању квалитета услуге у продавницама, радом на паковању робе на каси и у служби подршке“, истакла је Ивана Пејак директорка за таленте, развој запослених и организациони дизајн Делез Србије.

Европску награду за различитост и инклузију на радном месту компанији Делез Србија доделила је светска компанија Springboard, која пружа подршку корпорацијама и различитим организацијама да постану што бољи послодавац и избор за особе са инвалидитетом. Награда ће свечано бити уручена на годишњој конференцији у Швајцарској у новембру.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.