Društvo

МАЛИ СТЕФАН СТЕВАНИЋ ДОБИО ЗВЕЗДИН ДРЕС ОД ВЛАДАНА МИЛОЈЕВИЋА

На молбу нашег земљака, Чачанина Дејана Јевремовића, Удружење Чачана у Београду се укључило у акцију да нашем младом земљаку испуни жељу. Наиме Стефан Стеванић има 11 година и одличан је ученик 6. разреда основне школе у Чачку. Од малих ногу његов отац Раде водио га је на утакмице и обојица су одувек верни навијачи ФК Црвена зведа. Радовали су се свакој Звездиној победи, а посебно гостовањима у Чачку и утакмицама против чачанског Борца. Нажалост, пре пар недеља, Стефанов отац Раде је преминуо и није дочекао да са Стефаном буде на трибинама 15.11.2017. године, на утакмици Купа Србије између Борца и Црвене звезде. Није стигао ни да му испуни давну жељу и набави толико вољени црвено-бели дрес.

На молбу пријатеља Стефановог оца, Дејана Јевремовића, Удружење Чачана у Београду је контактирало ФК Црвена звезда са молбим да Стефану на Куп утакмици поклоне Звездин дрес. У Звезди смо наишли на срдачан пријем, потпуно разумевање и максималну жељу да идеју подрже. Тако је јуче, пре почетка утакмице Борац – Црвена звезда, у оквиру Купа Србије, мали Стефан Стеванић из руку тренера Црвене звезде Владана Милојевића добио толико жељени црвено-бели дрес са бројем 10 и својим именом. Надамо се да ће овај хумани гест бар мало помоћи Стефану да преброди тешку ситуацију која га је задесила. Посебну захвалност дугујемо господи Миљану Милошевићу и Горану Негићу из ФК Црвена звезда који су наш предлог оберучке прихватили и реализовали, као Владану Милојевићу који је Стефану уручио дрес.

Сматрамо да овај и слични позитивни примери представљају праву слику како младим нараштајима треба усадити осећај да и у најтежим тренуцима треба да се држе заједно, да нису сами и да увек могу рачунати на помоћ старијих, пријатеља, као и свог вољеног клуба. Само личним примером можемо их правилно формирати, васпитати и очекивати да израсту у праве, независне и способне људе, онакве на какве ћемо у будућности бити поносни. Још једном исказујемо велику захвалност ФК Црвена звезда.

УДРУЖЕЊЕ ЧАЧАНА У БЕОГРАДУ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.