Društvo

Преузимање резервисаних карата за прославу Удружења Чачана у Београду

Поштовани чланови, пријатељи и симпатизери Удружења Чачана у Београду,

Сви они који су резервисали карте за прославу Удружења Чачана у Београду која ће се одржати у суботу 23. фебруара 2019. године од 20 часова у Ресторану „Ser Gilles“ на Бањици своје карте могу подићи у малој сали Дома Војске Србије (улаз из Француске улице), улица Француска број 2 у Београду. Термин за преузимање карата је уторак 19. фебруар 2019. године од 18 до 20 часова и среда 20. фебруар 2019. године од 18 до 20 часова. Уколико неко од оних који су резервисали не може карте преузети у датим терминима нека се раније јави ради договора на телефон Удружења Чачана у Београду 063/7444-801 или на мејл udruzenjecacana@gmail.com . У терминима за преузимање резервисаних карата биће могуће плаћање годишње чланарине Удружења Чачана у Београду која износи 500 динара за дату годину. Плаћање чланарине није обавезно и плаћају је само они чланови Удуржења који тиме желе да помогну и унапреде рад Удружења. Новац од чланарина се користи за оперативне трошкове рада Удружења (хостинг веб сајта, годишње финансијске извештаје, организацију културно-уметничкх манифестација…), док све послове у Удружењу обављају сами чланови волонтерски.

Како још увек има одређен број слободних места сви остали заинтересовани који желе да присуствују прослави могу у наредних пар дана резервисати карте слањем мејла на адресу udruzenjecacana@gmail.com или СМС поруком на телефон 063/7444-801 (наведите своје име, презиме, контакт телефон и број карата који желите да резервишете).  Цена комплетног аранжмана који обухвата храну, пиће током целе прославе и музику уживо износи 2200 динара по особи. За све додатне информације можете нас контактирати на мејл и дати телефон.


Током прославе обезбеђен је разноврстан и богат мени на бази шведског стола, као и широк избор безалкохолних и алкохолних пића. За штимунг, као и прошле године, биће задужени музичари из групе „White city bend“. Детаљније информације о аранжману, понуђеном менију и карти пића можете наћи уз овај мејл, после слика ресторана. Приложена је и мапа са позицијом ресторана који се налази у непоседној близини Спортског центра Бањица, а прекопута ВМА. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.