Društvo

ПРОКИШЊАВА ЗГРАДА САВЕЗА СЛЕПИХ

 

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ

ПРОКИШЊАВА ЗГРАДА САВЕЗА СЛЕПИХ

Велике кише које су протеклих месеци погодиле Чачак током овог лета, изазвале су велику штету и на објекту Међуопштинске организације Савеза слепих и слабовидих у Чачку. Наиме, зграда има две непокривене терасе које, према речима председника Савеза Дејана Томића, већ дуже време праве додатне проблеме објекту, јер се на њима задржава вода. Као последица ове влаге, у канцеларијама је дошло до “дизања” ламината, столарија труне, а уједно је дошло и до прокишњавања сале за голбал, која се налази испод канцеларија.

– Стручном проценом је утврђено да је потребно око 400.000 динара да обе терасе буду саниране, како бисмо у овом Дому безбедно дочекали нову зиму. Наиме, терасе треба зазидати са страна и покрити лексаном, да наноси кише и снега не би наставили да праве додатну штету – каже Томић.

Будући да је Међуопштинска организација Савеза слепих и слабовидих непрофитно удружење, које окупља чланове из четири локалне самоуправе (Чачка, Горњег Милановца, Лучана и Ивањице), сами не могу да предузму неопходне кораке. Зато из Савеза апелују на све хумане људе и привреднике, да помогну да се реши овај проблем.

 

Број жиро-рачуна Савеза је: 155-458-91.

Све додатне информације могу се добити на број телефона 032/ 332 768.

В. Т.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.