Društvo

ЧАЧАНИ ЧИТАЈУ „ЧАЧАНСКИ ГЛАС“

Можда име ове наше рубрике није у складу са родном равноправношћу, јер и Чачанке читају „Глас“, али то је питање за стручњаке у овој области, а ми то сигурно нисмо. Прва дама која се појављује у овој рубрици је Ивана Милосављевић, специјалиста фармације. Она је цео свој живот везана за овај град. Само је „одсуствовала“ из њега за време својих студија у Београду, а и тада се трудила да што чешће долази.

  • Волим овај град, а једна од ствари која ме веже за њега је и „Чачански Глас“. Између њих ја стављам знак једнакости. Петак увек започињем читањем новог броја.

У то се лично уверио и писац ових редова. Ако некога нема у апотеци поред пијаце, коју води са својом мајком, Ивана искористи то време да мало прелиста новине од петка.

За главну јуњакињу овонедељне рубрике везана је и једна занимљивост. Поред породичних и пословних обавеза, увек нађе времена да се бави трчањем. И то не било како. Учествује, кад јој то обавезе дозволе, на полумаратонским тркама. Последња је била баш прошлог викенда на првом издању Београдског полумаратона. Ивана је са успехом истрчала деоницу дугу 21 километар. Честитамо!

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.