ПИЈАЦА Фото: Мима Зиндовић
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

    НАЗИВ РОБЕ   15. 8.
Пројино брашно 150
Кромпир 100-120
Пасуљ 300-650
Паприка 150-300
Парадајз 150-250
Краставци 150-180
Тиквице 80-100
Цвекла 150
Спанаћ  
Купус 60-70
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 150-200
Зелени лист купуса 120
Зелена салата 80-100
Црни лук 100-120
Бели лук 800-1000
Шампињони 350-400
Броколи 500
Празилук 250
Карфиол 300
Плави патлиџан 350
Кисели купус 200-250
Млади лук (веза)  
Ротква  
Ротквице  
Боранија 400-500
Млади кромпир  
Крушке 200-300
Јабуке 100-220
Шљиве 120-150
Грожђе 250-350
Лубенице 30-50
Мед 1000-1300
Диње 100
Суве шљиве 400-450
Купине 600
Вишња  
Трешње  
Кајсије 450
Брескве 350
Јагоде  
Малине 1000
Лимун 320
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 210-250
Лешници 1кг 1200-1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 299-500
Јаја 10-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.