

Фото: Мима Зиндовић 
| НАЗИВ РОБЕ | 15. 8. |
| Пројино брашно | 150 |
| Кромпир | 100-120 |
| Пасуљ | 300-650 |
| Паприка | 150-300 |
| Парадајз | 150-250 |
| Краставци | 150-180 |
| Тиквице | 80-100 |
| Цвекла | 150 |
| Спанаћ | |
| Купус | 60-70 |
| Целер | 250-500 |
| Першун веза | 50 |
| Шаргарепа | 150-200 |
| Зелени лист купуса | 120 |
| Зелена салата | 80-100 |
| Црни лук | 100-120 |
| Бели лук | 800-1000 |
| Шампињони | 350-400 |
| Броколи | 500 |
| Празилук | 250 |
| Карфиол | 300 |
| Плави патлиџан | 350 |
| Кисели купус | 200-250 |
| Млади лук (веза) | |
| Ротква | |
| Ротквице | |
| Боранија | 400-500 |
| Млади кромпир | |
| Крушке | 200-300 |
| Јабуке | 100-220 |
| Шљиве | 120-150 |
| Грожђе | 250-350 |
| Лубенице | 30-50 |
| Мед | 1000-1300 |
| Диње | 100 |
| Суве шљиве | 400-450 |
| Купине | 600 |
| Вишња | |
| Трешње | |
| Кајсије | 450 |
| Брескве | 350 |
| Јагоде | |
| Малине | 1000 |
| Лимун | 320 |
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 210-250 |
| Лешници 1кг | 1200-1500 |
| Језгра ораси | 1200 |
| Очишћена живина | 299-500 |
| Јаја | 10-20 |
| Кајмак | 1000-1500 |
| Сир | 500-900 |
| Пршута | 1500-3000 |
| Сланина | 800-1400 |
| Суџук | 1400 |





