Sport

„БОРАЦ 1926“ СВЕ ВИШЕ ПАЖЊЕ ПОКЛАЊА НАЈПЕРСПЕКТИВНИЈИМ

Иако је фудбал колективни спорт неопходно је појединачне квалитете играча подићи на што виши ниво како би на прави начини решавали ситуације на терену. Зато су у „Борцу 1926“ донели одлуку да онима који који највише обећавају омогуће додатно усавршавање. Од 15. марта су почели са овим видом рада и њиме су обухваћени дечаци рођени између 2011. и 2015. године.

Услови које пружа СЦ „Младост“ спадају међу најбоље у нашој земљи

– Оформљене су две групе у којима је између пет и осам дечака који вежбају два пута недељно. Циљ организовања оваквих тренинга је побољшање основне технике, моторике и контроле лопте. Желели смо да најперспективнијим на овај начин поклонимо још већу пажњу и омогућимо бржи напредак. Све се ово одвија у склопу програма развоја омладинске школе „Борца 1926“, која треба да представља основу развоја нашег клуба, без обзира на то што је тренутно акценат стављен на први тим и његов пласман у виши ранг такмичења – рекао је генерални секретар клуб Милош Теофиловић.

Теофиловић је истакао да групе тренирају на Градском стадиону, да су тренинзи бесплатни, а у преспективи је повећавање њиховог броја.

Извор: Фудбалски клуб „Борац 1926“

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.