Sport

„БОРАЦ“ ПОВЕО

„БОРАЦ“ ПОВЕО

У сјајном амбијенту пред 2.000 гледалаца „Борац“ је у хали крај Мораве поразио у првој утакмици разигравања за пласман у АБА 1 лигу „Златибор“ са 85:80 (27:14, 14:20, 24:19, 20:27).

Фото: Лејча
Фото: Лејча


Чачани су искористили почетну несигурност у редовима гостију и серијом 13:0, за нешто више од три минута, повели 22:10 и предност уз мање осцилације чували до краја утакмице. Најбољи појединци у редовима победничке екипе били су Пецарски, најефикаснији, Новаковић, сјајно се борио под оба коша, и Радован Ђоковић, одлично организовао игру у других 20 минута.

Фото: Лејча
Фото: Лејча
Фото: Лејча


„Борац“ : Илија Ђоковић, Ђ. В. Ћурчић, Хејл 5, Санадзе 11, Радован Ђоковић 8, Лопез, Пецарски 23, Маринковић 10, Новаковић 13, Тодоровић 7, Чарапић 8.
Следи реванш у Чајетини који ће бити одигран у среду. Биће то сигурно тешка утакмица, јер је екипа „Златибора“, по речима њеног тренера Страјина Недовића, „пробила“ трему коју је имала на старту овог сусрета и да ће много сигурније играти на свом терену. „Борац“ је у овом сусрету показао да је квалитетнији и физички јачи тим, али ће то морати да покаже и у реваншу.
В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.