Sport

ČAČAK DOMAĆIN POLUFINALNOG TURNIRA KSS ZA PIONIRE

Čačak će od petka do nedelje biti domaćin polufinalnog turnira KSS za pionire. Ekipa Mladosti je nadmoćno i ubedljivo osvojila prvo mesto u Međuregionalnoj ligi Centar čime je i stekla pravo da bude domaćin jednog od četiri polufinalna turnira. U suorganizaciji sa Regionalnim Raško Kosovsko Metohijskim košarkaškim savezom KK Mladost će biti domaćin ovog turnira.

Voljom žreba koji je održan u kući košarke u Beogradu u Čačku će pored domaćina Mladosti nastupati i ekipe Juniora iz Niša, Difensa iz Novog Sada i Crvene zvezde MTS iz Beograda.

“Naš klub ima veliko iskustvo kada je u pitanju organizacija ovakvih turnira. Preduzeli smo sve mere da turnir bude uspešno organizovan i da budemo pre svega dobri domaćini. Ove sezone se sve odvija u specifičnim okolnostima zbog epidemije, tako da smo i sa te strane odradili sve što treba. Pomoć u organizaciji su nam pružili grad Čačak, SC “Mladost“, kao i preduzeća ‘’Vuccom špedicija’’, ‘’Prohrom’’ i ‘’Atenik Komerc’’. Žao nam je što zbog ove situacije neće biti publike jer sam uveren da bi naši pioniri imali veliku podršku sa tribina. Ipak čvrsto verujem da će dobru organizaciju ispratiti i dobar rezultat naše talentovane generacije koja je dosadašnjim igrama pokazala da nije rekla poslednju reč kada je u pitanju ova sezona“ – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

Sve utakmice se igraju u hali kraj Morave po sledećem rasporedu:

PETAK 23.04.

13,00 Mladost – Crvena zvezda MTS

16,00 OKK Junior – Difens

SUBOTA 24.04.

12,00 Crvena zvezda MTS – Difens

15,00 Mladost – OKK Junior

NEDELJA 25.04.

12,00 OKK Junior – Crvena zvezda MTS

15,00 Difens – Mladost

Polufinalni turnir se zbog aktuelne epidemiološke situacije igra bez prisustva publike, a utakmice u kojima igraju pioniri Mladosti možete pratiti uživo na sajtu KSS, a postoji i mogućnost da prenose partite i na  programima TV Galaksija 32, TV Lav i TV Telemark. Dve prvoplasirane ekipe izboriće plasman na finalni turnir KSS koji se igra od 21. do 23.maja.

Ča Glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.