Društvo

ČAČANSKI ”MD PRODUKT PLUS” PONOVO NAGRAĐUJE POTROŠAČE

VEŠ MAŠINA ZA BRAĆU JOVIĆEVIĆ

Kristina Knežević

Odavno su postali prepoznatljivi po nagradnim igrama i vrednim poklonima za potrošače. Ovog puta, ”MD produkt plus” organizovao je nagradnu igru i u maloprodajnom objektu kućne hemije u Bulevaru Vuka Karadžića. Nagrade su izvučene 1. septembra. Glavna, „Gorenje“ mašina za pranje veša, pripala je braći Jovićević. Otišla je u prave ruke – njihove majke Vanje.

Vanja sa menadžerima „Arijela“ i „MD produkta“

– Presrećna sam. Mašina mi je neophodna, imam malu decu. Često kupujem u ovoj prodavnici, cene su vrlo povoljne i odlična je ponuda. Sve mogu da kupim na jednom mestu. Popunila sam kupon za nagradnu igru na dečja imena. Glavni dobitnici imaju tri i po i dve godine – kaže Vanja.

Uslov za učešće u nagradnoj igri bila je i kupovina bar jednog ”arijel” proizvoda. ”MD” je i organizovao nagradnu igru u saradnji sa jednim od najpoznatijih proizvođača praškova za pranje veša.

– Podelili smo i pet pegli marke ”Braun” i deset pakovanja ”arijel” kapsula. Nastavljamo da nagrađujemo kupce. Naredna izvlačenja biće u našim prehrambenim maloprodajnim objektima u ulicama Kneza Miloša i Svetozara Markovića. Još uvek nije kasno da naši kupci oprobaju sreću – poziva Kristina Knežević, supervizor maloprodajnih objekata preduzeća ”MD produkt plus”.

Nagrade za kupce

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.