ПИЈАЦА
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА
ПИЈАЦА
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 250-500
Паприка 150-220
Парадајз 130-170
Краставци 80-100
Тиквице 50-70
Цвекла 100
Спанаћ  
Купус 50-70
Целер 200-250
Першун веза 30
Шаргарепа 80-100
Зелени лист купуса 50-60
Зелена салата 30
Црни лук 80-100
Бели лук 1000
Шампињони 280
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 250
Плави патлиџан 300
Кисели купус 120-150
Млади лук (веза) 50
Mлади кромпир 80-100
Ротква  
Ротквице 40-50
Боранија 200-250
Крушке 120-200
Јабуке 30-120
Трешње  
Диње 90
Kаjсије 100
Мед 900-1200
Нектарине 150
Брескве 70-100
Суве шљиве 400-550
Лубенице 60
Јагоде  
Малине 800
Шљиве 120
Грожђе 70-100
Лимун 260
Јужно воће 110-250
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 329-420
Јаја 9-18
Кајмак 800-1000
Сир 300-500
Пршута 1200-2200
Сланина 500-1000
Суџук 900
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 300
Овце 120-130
Јагњад 330-350
Пшеница 45
Кукуруз 45
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 199
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 579
СКУША 419
ХАРИНГА 329
ПАСТРМКА 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.