
| Пројино брашно | 120 | |
| Кромпир | 80 | |
| Пасуљ | 250-500 | |
| Паприка | 80-200 | |
| Парадајз | 70-120 | |
| Краставци | 60-80 | |
| Тиквице | 70-80 | |
| Цвекла | 100 | |
| Спанаћ | ||
| Купус | 50-70 | |
| Целер | 150-300 | |
| Першун веза | 30 | |
| Шаргарепа | 100 | |
| Зелени лист купуса | 80 | |
| Зелена салата | 50-60 | |
| Црни лук | 80-100 | |
| Бели лук | 600 | |
| Шампињони | 250 | |
| Броколи | 250 | |
| Празилук | 200 | |
| Карфиол | 250 | |
| Плави патлиџан | 250 | |
| Кисели купус | 120-150 | |
| Млади лук (веза) | ||
| Mлади кромпир | ||
| Ротква | ||
| Ротквице | ||
| Боранија | 250-300 | |
| Крушке | 50-100 | |
| Јабуке | 50-100 | |
| Грожђе | 100-150 | |
| Диње | 60-70 | |
| Kаjсије | ||
| Мед | 900-1200 | |
| Нектарине | 80-100 | |
| Брескве | 100-120 | |
| Суве шљиве | 400-550 | |
| Лубенице | 30-40 | |
| Купине | 500 | |
| Малине | 1000 | |
| Шљиве | 40-60 | |
| Вишње | ||
| Лимун | 250 | |
| Боровнице | 800 | |
| Јужно воће | 120-250 | |
| Лешници 1кг | 1000-1200 | |
| Језгра ораси | 1000-1200 | |
| Очишћена живина | 329-420 | |
| Јаја | 12-19 | |
| Кајмак | 800-1200 | |
| Сир | 400-600 | |
| Пршута | 1300-2300 | |
| Сланина | 500-1000 | |
| Суџук | 900-1000 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
| Телад | ||
| Дебеле свиње | ||
| Прасад | 300-340 | |
| Овце | 120-130 | |
| Јагњад | 300 | |
| Пшеница | 45 | |
| Кукуруз | 45 | |
| Јечам | 45 |
| ШАРАН | 799 | |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 759 | |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | |
| ГИРИЦЕ | 199 | |
| ОСЛИЋ ХЕК | 549 | |
| ФИЛЕТ СОМА | 579 | |
| СКУША | 419 | |
| ХАРИНГА | 329 | |
| ПАСТРМКА | 699 |





