Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Фото: Мима Зиндовић
Пројино брашно 120
Кромпир 80
Пасуљ 250-500
Паприка 80-200
Парадајз 70-120
Краставци 60-80
Тиквице 70-80
Цвекла 100
Спанаћ    
Купус 50-70
Целер 150-300
Першун веза 30
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 80
Зелена салата 50-60
Црни лук 80-100
Бели лук 600
Шампињони 250
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 250
Плави патлиџан 250
Кисели купус 120-150
Млади лук (веза)    
Mлади кромпир    
Ротква    
Ротквице    
Боранија 250-300
Крушке 50-100
Јабуке 50-100
Грожђе 100-150
Диње 60-70
Kаjсије  
Мед 900-1200
Нектарине 80-100
Брескве 100-120
Суве шљиве 400-550
Лубенице 30-40
Купине 500
Малине 1000
Шљиве 40-60
Вишње  
Лимун 250
Боровнице   800
Јужно воће 120-250
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000-1200
Очишћена живина 329-420
Јаја 12-19
Кајмак 800-1200
Сир 400-600
Пршута 1300-2300
Сланина 500-1000
Суџук 900-1000
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 300-340
Овце 120-130
Јагњад 300
Пшеница 45
Кукуруз 45
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 199
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 579
СКУША 419
ХАРИНГА 329
ПАСТРМКА 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.