ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ФОТО: МИМА ЗИНДОВИЋ
     НАЗИВ РОБЕ   04. 11.
Пројино брашно 150-180
Кромпир 100
Пасуљ 250-500
Паприка 80-250
Парадајз 150-180
Краставци 150
Тиквице 150
Цвекла 100
Спанаћ 200
Купус 40-60
Целер 300
Першун веза 30-40
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 70
Зелена салата 60-70
Црни лук 80-100
Бели лук 700-900
Шампињони 300
Броколи 250
Празилук 200
Карфиол 100-150
Плави патлиџан 80-100
Кисели купус 150-200
Млади лук (веза)  
Корнишони 120-170
Ротква 150
Ротквице 50
Боранија 200-250
Крушке 80-150
Јабуке 50-120
Грожђе 120-200
Диње  
Ђумбир 800
Мед 1200-1400
Нектарине  
Дуње 150
Суве шљиве 400-550
Лубенице  
Мушмуле 150
Малине 1200
Шљиве  
Вишње  
Лимун 190
Боровнице  
Јужно воће 150-280
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1000-1200
Очишћена живина 319-500
Јаја 14-20
Кајмак 800-1200
Сир 400-600
Пршута 1300-2300
Сланина 600-1200
Суџук 1200
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 320-350
Овце  
Јагњад  
Пшеница 45
Кукуруз 45
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429
ГИРИЦЕ 199
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 579
СКУША 419
ХАРИНГА 329
ПАСТРМКА 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.