Aktuelno

CHIPSY KUTAK I ZA ČAČANSKE STUDENTE

Studentski dom „Čačak“, šesti je po redu od osam odabranih domova u Srbiji u kome je otvoren Chipsy kutak. Studenti u Čačku dobili su moderno opremljen prostor, koji je predviđen za druženje i provođenje slobodnog vremena, a koji je poklon brenda Chipsy u okviru kampanje „Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh“.

c2

– Kako su studenti  jedni od najvernijih potrošača brenda Chipsy, a iz želje da im se zahvalimo na lojalnosti, odlučili smo da upravo njima bude namenjena donacija u okviru ovogodišnje Chipsy kampanje. Sigurni smo da će Chipsy kreativne zone koje smo opremili, doprineti da studentima stavimo osmeh na lice i period studiranja i života u studentskom domu učinimo još nezaboravnijim – rekla je Sanja Bušić, marketing menaxer kompanije Marbo Product.

chipsy

Čačanski Chipsy kutak se prostire na oko 40 metara kvadratnih, a sadrži nameštaj, tehničke uređaje, pa i rekvizite za zabavu u časovima predaha od učenja. U prijatnom ambijentu kutka uživaće više od 460 studenata smeštenih u ovom objektu.

Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, pa je u Čačku boravio i pomoćnik ministra za obrazovanje Ljubiša Antonijević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.