Članovi Kajak kluba „ČAČAK“ na Sajmu nautike, lova i ribolova

Članovi Kajak kluba ČAČAK predstavili su idejno rešenje za kajak i rafting stazu u Ovčar Banji na Sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu. Ovaj tradicionalni sajam, okupio je kajakaše, nautičare, lovce i ribolovce, a u pratećem konferencijskom delu Čačani su održali predavanje o lepotama Zapadne Morave i njenog dragulja Ovčarsko-kablarske klisure. Pored kajakša kao predavač je bio prijavljen i Vidoje Boranijašević iz Ovčar Banje.
Svima se dopala ideja da tokom izleta u Ovčar Banji, posetioci mogu da se bave i sportovima na vodi, kao što su kajak i rafting.
U pauzi između konferencija, uspostavljen je kontakt i između Marka Đorđevića, vođe turističke sekcije Kajak kluba ČAČAK i Dejana Jovanovića, koordinatora turističke manifestacije TID za Srbiju.
Manifestacija TID je plovidba Dunavom od izvorišta pa do Crnog mora, a Čačanima je zanimljiva radi povezivanja sa njihovom regatom, koju Marko  Đorđević i članovi regate organizuju i voze jednom godišnje od Čačka pa niz Zapadnu i Veliku Moravu do ulivanja u Dunav, kod mesta Dubravica.
sertifikat vidojev

 

Оставите одговор