Градски базен (фото: СЦ)
Grad

Од данас капије градских базена отворене за посетиоце


Све је спремно за почетак нове купалишне сезоне. Капије градских базена су за све посетиоце отворене данас у 8,30 часова. Цена дневне карте је 200 динара, као и прошле године.

Градски базен (фото: СЦ)
Градски базен (фото: СЦ)


-Очекујемо успешну сезону. Обавили смо све неопходне припремне радње, тако да потпуно спремно очекујемо наше бројне посетиоце. Обезбеђене су спасилачка, редарска и медицинска служба, које ће бити у служби купача. Успели смо да набавимо још 100 нових лежаљки, тако да ће посетиоци базена имати свакако већи комфор приликом боравка. Такође смо и реконструисали корито малог базена, који је сада посебно популаран због новог тобогана који је направљен прошле године. Надамо се и лепом времену и верујем да су пред нама дани који ће протећи у задовољству наших посетилаца – рекао је в.д. директор СЦ “Младост“ Матија Братуљевић.
Цена сезонске карте је 4.000 динара, а месечне 2.000 динара. Корисници картице Три плус појединачну сезонску карту ће моћи да набаве по цени од 2.000 динара, док породична сезонска карта за кориснике Три плус стаје 7.500 динара. Пријава и плаћање вршиће се на билетарници базена.
Један од традиционалних и веома популарних садржаја током купалишне сезоне је и школа пливања, коју ове сезоне СЦ “Младост“ организује у сарадњи са Академијом спорта “Каспер“. Планирано је да прва смена школе пливања стартује крајем јуна. Термини школе пливања су од 8,30 до 10, односно од 18,30 до 20 часова.
У СЦ “Младост“ се надају успешној купалишној сезони. Позивају све посетиоце да поштују кућни ред на базенима и тако у сарадњи са службама које ће радити дају допринос успешном и лепом лету на градским базенима.
Радно време градског базена је сваког дана од 8,30 до 20 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.