Sport

ДОМИНАЦИЈА ТИМА ИЗ ЛАКТАША (фото)

ДОМИНАЦИЈА ТИМА ИЗ ЛАКТАША

У данашњој утакмици 14. кола АдмиралБет АБА 1 лиге, одиграној у хали крај Мораве пред 1.000 гледалаца, „Игокеа“ је савладала „Борац“ са 88:61 (21:11, 18:17, 25:16, 24:17).

Фото: Лејча

Фото: Лејча


Од самог старта почело је агресивно на обе стране. Гости су успоставили доминацију у рекету и Чачане натерале да шансу за постизање коша траже шутевима са дистанце. Они нису били шутерски расположени, па у други период улазе са мањком од 10 поена.

Фото: Лејча


Атлетски спремни играчи „Игокее“ и у наставку играју агресивну обрану, а у нападу кошеве постижу углавном из рекета. Уколико „Борац“ успе да „скупи“ одбрану следи прецизан шут ван линије 6,75 метара, па другу половину утакмице почињу са предношћу 39:28.
У трећој четвртини игра „Борца“ се практично распала. Постизање коша постала је мисаона именица. Нема се решења за одбрану гостију, сем далекометних шутева. Са друге стране играчи из Лакташа уиграним акцијама лако стижу до поена.


Последњих десет минута били су само испуњавање обавезе.
„Борац“: Илија Ђоковић 3. Ћурчић 2, Хејл 5, Санадзе 12, Радован Ђоковић 5, Лопез, Томашевић 8, Пецарски 11, Лешић 13, Маринкивић 2, Чарапић, Јанковић.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.