Društvo

ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ СЈАЈА ПЛЕСНОГ КЛУБА “STAR DANCE”

ЧАРОБНО ВЕЧЕ ЗВЕЗДАНИХ ПЛЕСАЧА

Плесни клуб “Star Dance” у суботу, 21. маја, на великој сцени Дома културе обележиће 20 година постојања. Вече посвећено прослави јубилеја биће отворено у 20 часова прикладним филмом, а потом следе церемонија доделе признања и целовечерњи концерт са више од 250 учесника. После програма у Дому културе прославу ће употпунити after party на Градској плажи. “Star Dance” је за две деценије постојања реализовао више од 40 концерата, четири велика такмичења и изнедрио 20 генерација младих људи, одличних плесача. Слављеници позивају да не пропустите ово сјајно и надасве емотивно вече.

Предраг Катанић са супругом и кћеркама

Пре 20 година смо имали визију шта желимо и јако мало средстава, али успели смо да истрајемо захваљујући пријатељима клуба и сарадницима, а пре свега, мојој породици, супрузи Марији и кћеркама Ружици и Горици. Тренутни успех “Star Dance”-а највише дугујем њима. Током две деценије рада било је пуно успона и падова, а клуб је имао велику кризу од 2014. до 2017. године. Вече посвећено јубилеју обухватиће комплетну причу нашег рада, кроз доделу признања људима без којих “Star Dance” не би опстао до данас. Најважније је захвалити сваком човеку који је на било који начин допринео раду нашег клуба. То неће бити прича о резултатима, пехарима и медаљама, кореографијама, формацијама… У овом времену, опстати 20 година и стално унапређивати рад је највећи успех. Биће то емотивно вече, посебно због чињенице да “Star Dance” већ пет година функционише као породични посао. Без подршке моје породице клуб данас не би славио овај јубилеј – каже председник Плесног клуба “star Dance”-а Предраг Катанић.

Прослава јубилеја, у суботу, 21. маја, имаће три сегмента и завршиће се са четвртим неформалним, али, такође, јако важаним. Вече ће почети филмом који ће се емитовати на великом платну у Дому културе, а потом следе додела признања пријатељима и сталним сарадницима клуба и концерт, на коме ће наступити 250 учесника са гостима из Београда и Чачка.   

То вече ће плесачи бити доминантни, како на сцени Дома културе, тако и на забави на Градској плажи, где ћемо наставити да плешемо уз нашег ди-џеја. Плесаћемо сиртаки, валцере, салсу… А на концерту ће бити сви који су током ових 20 година били део нашег клуба, учествоваће Плесна школа “Салса Фабрика”, Балетски студио “Force”, Балетски студио Дома културе “Adagio As” и увеличаће прославу нашег јубилеја. Концерт ће употпунити и феноменална група “UV Dance” из Београда, такође, наши стални сарадници. Биће то чаробно вече – најавио је Предраг Катанић, који је каријеру изградио у “Star Dance”-у, а као врсни судија и модератор обишао читав свет.

Не пропустите сјајну и емотивну прославу 20. рођендана “Star Dance”-а, уживајте на концерту у Дому културе,  а потом заједно са слављеницима заплешите на Градској плажи…

Н. Р.

Фото: Архива Предрага Катанића

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.