Grad

ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ УСПЕШНОГ РАДА И САРАДЊЕ СА ГРАЂАНИМА

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ “ПАРКИНГ СЕРВИС” ПРОСЛАВИЛО СЛАВУ И ДАН ФИРМЕ

На Илиндан, 2. августа, Јавно комунално предузећеПаркинг сервис”, уз славски колач и жито, прославило је славу и обележило Дан фирме. СлужбаПаркинг сервисје основана 2002. године у оквиру ЈПГрадац”, а од 2009. функционише као самостално предузеће.

– Пошто је “Паркинг сервис” почео да ради 1. августа, а Свети Илија је заштитник возача, јер, као што је познато он вози кочије, одлучили смо да Илиндан буде слава наше фирме. Предузеће, које тренутно има 35 запослених, већ 20 година организује паркирање у нашем граду, на отвореним и затвореним паркиралиштима. Поред основне делатности, наплате паркирања, бавимо се и обележавањем вертикалне и хоризонталне сигнализације на локалним путевима и изнајмљивањем бицикала. Обележавање сигнализације у граду смо започели недавно, а услуга изнајмљивања бицикала постоји већ пет година. Сматрамо да смо у претходном периоду препознати као друштвено одговорна фирма, која се бави оним што је у интересу наших грађана – нагласио је Драган Грујовић, координатор ЈКП “Паркинг сервис”, напомињући да су задовољни резултатима прошлогодишњег рада.

Пожелевши Богом благословено сабрање и честитавши славу Великог пророка Илију, свештеник Слободан Јаковљевић је подсетио да када кажемо пророк углавном свако од нас помисли на човека који може да предвиди будућност:   

– Међутим, старозаветни пророци, поготову Свети пророк Илија, није био само то, него је био и критичар свега лошег у јеврејском народу тадашњег доба, идолопоклонства, одступања од вере, па и власти кад је било потребно. Али, пре свега од њега се можемо поучити усрдној молитви, јер је на његову молитву, због безакоња јеврејског народа, Господ зауставио кишу на три године и шест месеци, а такође по његовој  молитви је поново пустио. Због тога треба да се угледамо на наше светитеље, на наше заштитнике, да их молимо да буду молитвеници пред престолом Господњег за све нас.

Слави су присуствовали бројни гости, пословни партнери, сарадници фирме, пријатељи, представници чачанских јавних предузећа и установа, као и градског руководства.  

– Поред Илиндана, данас славимо и двадесет година успешног рада и добре сарадње Јавно комуналног предузећа “Паркинг сервис” и грађана Града Чачка. Са задовољством могу да кажем да смо ове године, 1. јуна, закључили уговор са ЈКП “Паркинг сервис” да ради хоризонтално обележавање сигнализације Града Чачка. Захвалио бих радницима који ноћу раде, како би се избегле гужве у саобраћају. Запослени у “Паркинг сервису” желе да нашим суграђанима изађу у сусрет и да обележавање сигнализације буде много квалитетније и боље, него у претходном периоду. Поред тога што су понудили најбољу цену на тендру, имају и неопходну механизацију за ову делатност. Потрудићемо се да им следеће године обезбедимо довољно средстава, а можда им препустимо још неку делатност, јер када неко добро ради, онда га треба подржати. Наш циљ је да оснажимо јавна предузећа – нагласио је помоћник градоначелника Мирослав Петковић, пожелевши запосленима да наставе са успешним радом, не само свакодневно, већ и даноноћно на улицама Града Чачка.

Н. Р.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.