СТРУЈА
Društvo Grad Selo

Електродистрибуција: Планирани радови за ДАНАС…

Планирани радови за ЧЕТВРТАК, 29.12.2022. год.

Због радова на далеководу 10кВ Коњевићи – Прељина и трафо-станици “Интертраде” без електричне енергије биће потрошачи у Коњевићима, око цркве и око Ауто Чачка, Ауто Чачак, Мотел Коле и у Прељини од Тријангле према Станчићима и Чемерници. Планирано је да се радови изводе у временском интервалу од 11:00 до 12:00 часова.

Због радова на далеководу 10кВ Парменац-Брана – Јабучњак-поље – Јасик И прикључењу нове трафо-станице “Б.Маринковић”, без електричне енергије биће потрошачи у Парменцу пољу и око Мораве, према Чачку. Планирано је да се радови изводе у временском интервалу од 10:00 до 12:00 часова.

Због радова у трафо-станици “Велика колонија 2”, на мрежи ниског напона без електричне енергије биће потрошачи у Улици Драгана Вранића. Планирано је да се радови изводе у временском интервалу од 11:00 до 12:00 часова.

Због радова на мрежи ниског напона из ТС “Добретићи“, без електричне енергије биће потрошачи у Г. Горевници у засеоку Добретићи . Планирано је да се радови изводе у временском интервалу од 09:00 до 14:00 часова.

Због радова на мрежи ниског напона из ТС “Виногради“, без електричне енергије биће потрошачи у горњим Трбушанима према Миоковцима. Планирано је да се радови изводе у временском интервалу од 09:00 до 14:00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.