Aktuelno

Emmezeta donirala ustanovi „Zračak“ nameštaj u vrednosti od 650.000 dinara

Proširivši svoje poslovanje na Moravički okrug i naš grad, kompanija Emmezeta je donirala Ustanovi za smeštaj i dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ nameštaj neophodan za opremanje prostorija za rad, u vrednosti od 650.000 dinara. “Zračak” je ponovljen sa 15 kaučeva, 50 stolica, dve ugaone garniture i 12 lejzi begova.

unnamed (2)
Kako je naglasio Aleksandar Petronijević, operativni direktor Emezzete u Srbiji, prioritet ove kompanije pri dodeli donacija su upravo ustanove koje u čijoj je delatnosti rad sa decom sa posebnim potrebama.
– Na ovaj način, kompanija Emmezeta želi da podrži socijalnu inkluziju osoba sa smetnjama u razvoju. Pratimo potrebe lokalnih samouprava i u dogovoru sa Čačkom odlučili smo da doniramo nameštaj ustanovi “Zračak”. Nadamo se da će on omugućiti komfor korisnicima, ali i da podrži trud i zalaganje svih zaposlenih da dnevni boravak bude udoban i ispunjen korisnim aktivnostima – rekao je Petronijević. Ispred “Zračka” predstavnicima Emezzete zahvalio je Nemanja Trnavac, gradski većnik i profesor fizičkog u ovoj ustanovi.

unnamed (5)

unnamed (6)
– Mi smo lokalnoj samoupravi predočili spisak želja i na naše veliko zadovoljstvo oni su odgovotrili komletno na sve naše zahteve. Nameštaj koji smo dobili, rasporedili smo po sobama onde gde smo mislili da je neophodan. Nadam se da ovo nije poslednja saradnja između kompanije Emezzeta i ustanove “Zračak” – rekao je Trnavac.
Ispred Grada predstavnicima Emezzete zahvalio je pomoćnik gradonačelnika Radoš Pavlović, naglasivši da ustanova “Zračak” funkcioniše dobro zahvaljujući čjudima dobre volje.
– Kriterijum za odabir ove ustanove za donaciju Emezzete, kao i pre nekoliko dana donaciju školi “1. noivembar” od “Telekoma”, jeste da je Grad zauzeo stav da prioritet bude pomoć za škole i ustanove koje pohađaju deca sa posebnim potrebama ‘ rekao je Pavlović. Ova ustanova broji trenutno 73 člana od pet do 55 godina.

unnamed (3)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.