Kultura

Filmski program Doma kulture

DRUŽINA IZ DŽUNGLE (3D)

Les as de la jungle, Francuska, 2017, 97 min

Četvrtak 23. novembar, velika sala u 16:00

Moris možda izgleda kao pingvin, ali iznutra je pravi – tigar! Zajedno sa svojim prijateljima, on namerava da sačuva red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka to činila pre njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvek uz pomoć vojske babuna. Vesela animacija bazirana je poznatoj TV seriji koja je 2014. dobila nagradu Emi i prikazivana u preko 180 zemalja. SINHRONIZOVAN.

Režija: David Alo

Uloge: Uroš Jovčić, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Aleksandra Širkić, Nikola Vujović

VAU VAU ZVEZDA  (3D)

Rock Dog, SAD, 2017, 90 min

Sreda i petak 22. i 24. novembar, velika sala  u 16:00

Bodi je tibetanski mastif od kojeg se očekuje da bude sledeći seoski čuvar stada, ali on nema strast prema preuzimanju te uloge od oca Kampe. Sve se menja kad radio padne s neba i on čuje muziku Engusa Sketerguda i odluči da život posveti muzici. Bodi će time privući pažnju Linuksa, glavnog neprijatelja njegovog sela. Bodi mora da spasi porodicu i prijatelje, a pritom ne želi da odustane od svoga sna. SINHRONIZOVAN.

Režija: Eš Brenon

Uloge: Uroš Jovičić, Boris Milivojević

THE BOOKS OF KNJIGE: SLUČAJEVI PRAVDE

Crna Gora, 2017, 90 min

Četvrtak 23. novembar, velika sala u 18:00

Ko je ostavio leš na farmi kamiondžija sa koje se dobija najkvalitetnije mleko? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec? Sve to pokušavaju da saznaju dva hrabra, ali nesposobna policijska inspektora.

Režija: Zoran Marković

Uloge: Veselin Gajović, Goran Vujović, Aleksandar Radunović , Zoran Marković, Sejdo Alijaj, Nikola Pejaković, Tihana Ćulafić, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zenit Đozić, Zoran Kesić

STIG’O ĆALE 2

Daddy´s Home 2, SAD, 2017, 100 min

Petak 24. novembar, velika sala u 18:00

U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac Dasti i očuh Bred udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole Kurt i Bredov emotivni tata Don stignu taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos.

Režija: Šon Anders

Uloge: Mark Volberg, Vil Farel, Mel Gibson, Džon Litgou

UBISTVO U ORIJENT EKSPRESU 

Murder on the Orient Express, SAD, 2017, 114 min

Sreda 22.  novembar 2017. u 18:00

Četvrtak 23.novembar 2017. u 20:30

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u napetu i uzbudljivu misteriju. Nastao prema romanu Agate Kristi, film donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih, jer svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

Režija: Kenet Brana

Uloge: Kenet Brana, Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli, Džoš Ged

LIGA PRAVDE (3D)

Justice League, SAD, 2017, 120 min

Sreda i petak 22. i 24. novembar, velika sala u 20:30

Podstaknut ponovnom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Brus Vejn traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Dajane Prins, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Betmen i Vonder Vumen moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu pretnju. Uprkos formaciji koju čine heroji Betmen, Wonder Woman, Akvamen, Siborg i Fleš, možda će biti prekasno da se spasi planeta od napada katastrofalnih razmera.

Režija: Zek Snajder

Uloge: Gal Gadot, Ben Aflek, Ezra Miler, Džejson Momoa, Henri Kavil

 

 

 

 

Оставите одговор