Sport

FUDBALERI BIPA-A ZAVRŠILI PRIPREME, SPREMNI ZA SEZONU

Fudbaleri omladinske i kadetske selekcije FK BIP završili su u Kosijeriću prvi deo priprema, koji je trajao osam dana i uglavnom se radilo na sticanju kondicije za prolećni deo sezone.

Fudbaleri FK BIP su odigrali i četiri kontrolne utakmice u kojima su za protivnike imali ekipe iz višeg stepena takmičenja, kadeti FK Sloga – Požega, prvi tim FK Jedinstvo – putevi, kadeti i omadinci FK Sloboda – Užice, gde je zabeležena jedna pobeda, dva nerešena rezultata i jedan poraz, navodi se u saopštenju.

 Jesenji deo šampionata, gde su i jedna i druga selekcija prezimile na prvom mestu sa zavidnom bodovnom prednošću ispred protivničkih ekipa, prozivka, lekarski pregledi, testiranja i uvodne dve nedelje koja su urađene od 25. januara do odlaska na pripreme 8. februara, govore da su ambicije i ciljevi prvo mesto, a interes kluba da ojača na svim pozicijama kako bismo ulaskom u viši rang takmičenja odgovorili svim zahtevima FSRZS – rekao je predsednik kluba Nenad Stanković.

Direktor akademije FK BIP Milutin Marušić, kaže da je pred ekipom mnogo posla i mukotrpnog rada, da veruje u ekipu, klub i u ispunjenje cilja.

– Oprezan sam jer znam da u fudbalu ne možete živeti od nečega što je prošlo. Situacija je ohrabrujuća, ali samo kvalitetnim, ozbiljnim radom i nastojanjem da svakog pojedinca učinimo boljim, možemo doći do timskog rezultata. Nadam se da ćemo uspeti, bićemo posvećeni, profesionalni, živećemo za ostvarenje cilja i nadam se da ćemo u tome uspeti – rekao je Marušić.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.