Grad

Humanitarna misija volontera KZM Čačak

Predstavnici Kancelarije za mlade Čačak su posetili porodicu Šipetić. Majka Nevena ima troje dece i teško se snalaze za život.

-Iznenadili smo ih sa Deda Mrazom i odneli paketiće koje smo napravili u okviru akcija „Osmeh na dar“. Njihova sreća bila je nemerljiva. Raduju se malim stvarima, a njihova mašta nema granice – kažu iz KZM, navodeći da je Neveni trenutno najpotrebnija pomoć u vidu hrane i pelena za najmlađeg sina.

-Žive u iznajmljenoj kući. Svaka pomoć je dobro došla, pa ovim putem molimo sve dobre ljude da ovoj skromnoj porodici pomognu koliko mogu – navode predstavnici KZM. Podsećaju da je “Deda Mraz” Dragan Tolić, momak koji vozi rikšu, i zahvaljuju mu što je izdvojio svoje vreme da upotpuni njihovo iznenađenje.

Predstavnici Kancelarije za mlade Pored posetili su i baku Milisavku, koja živi sa dve unuke i jedina je koja se stara o njima.

-Nedavno su baku i unuku udarila kola u naselju Ljubić, a vozač je pokušao da pobegne sa lica mesta , a potom je izazvao sudar. Baka i unuka zadobile su teške telesne povrede. Sada su dobro- navode volonteri KZM, koji su i njih posetili sa Deda Mrazom i paketićima.

Ča Glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.