Grad

I OVE NOVE GODINE TRG ĆE UKRAŠAVATI JELKA, A ZA SRPSKU NOVU GODINU PEVA SLAVUJ IZ MRČAJEVACA

Novogodišnja jelka je nabavljena u vlasništvo Grada Čačka na javnom konkursu i ona će naravno ukrašavati naš Ggradski trg i ove i narednih godine, rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Foto- Ozonpress

-Ove godine smo opredelili još dodatnih sredtava za nastavak ukrašavanja, pre svega, centra grada i Bulevara Vuka Karadžića. Narednih godina nastavićemo ka Alvladžinici, Ljubiću, Atenici… Bez toga da budemo populisti, u toku obeležavanja Dana grada, a uklapa se i u Novu godinu i božićne praznike, grad treba da izgleda svečano, lepo… – reko je Todorović.

On je naglasio da je sve više stranih turista u našem gradu.

-Prošle godine je bilo oko 2.500 gostiju za Novu godinu u Čačku, uglavnom iz Bugarske, što je potencijal grada. Kroz poreze i PDV mnogo više novca se vrati u gradsku kasu od naših ugostitelja i hotelijera, tako da nećemo stati sa ulepšavanjem grada u racionalnoj meri – reko je gradonačelnik.

Atomsko skloniše je veliki jugoslovenski brend i izuzetan muzički sastav za sve generacije. Za Srpsku novu godinu na trgu će pevati Miroslav Ilić, naš slavuj i veliki Čačanin- rekao je Todorović, naglašavajući da očekuje spektakl od oba koncerta.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.