G.Milanovac Region

Изградња затвореног базена у Горњем Милановцу: Рок за завршетак радова – јануар 2024. године

Изградња затвореног базена у Горњем Милановцу: Рок за завршетак радова јануар 2024. године

Изградња затвореног базена, највеће капиталне инвестиције општине Горњи Милановац и даље трају. По пројектној документацији рок за завршетак радова је јануар 2024. године.

Дејан Ковачевић, председник општине, данас је посетио ово градилиште:

-Данас је најхладнији дан ове године и желим да честитам радницима који упорно раде како би се испоштовали рокови завршетка изградње затвореног базена. Још следеће седмице ће можда имати проблем док се не постави комплетна столарија, а након тога следе унутрашњи радови. Према речима и надзорног органа и шефа градилишта, очекивања су да ће се све завршити у задатом року. Лоше време једино може онемогућити партерно уређење. До краја овог месеца стиже базенска техника, тако да се током децембра очекују убрзани завршни радови. Оно што ме радује јесте да ћемо имати комплетну опрему и технику и за део који ће имати хидромасажне каде, сауну итд. Поред тога, имаћемо комплетно опремљен ресторан и летњу башту. Приликом обиласка уочио сам да је и спољни базен потпуно уређен, мали дечији базен је такође завршен. У току су радови на филтер станици, ради се на замени крова и столарије, чиме ће се и овај део уклопити у комплетно нови изглед базена. Грађани Горњег Милановца могу бити срећни што ће добити овакав објекат, чија је цена изградње веома висока, тачније преко пет милиона евра, што је капитални пројекат који ће остати и генерацијама које долазе.

Превасходно циљ је да затворени базен, поред грађана и спортских екипа, буде на услузи деци, односно ученицима који ће у оквиру часова физичког на овом базену научити да пливају.

Извор: КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Приредила: Г. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.