Kultura Kultura

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА ПОЛАЗНИКА ШКОЛЕ ФОТО-ГРУПЕ „ФОРМАТ“

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА ПОЛАЗНИКА ШКОЛЕ ФОТО-ГРУПЕ „ФОРМАТ“

ФОРМАТИРАЊЕ 2021

У организацији Фото савеза Србије, Фото-групе „ФОРМАТ“ из Чачка и уз подршку Града Чачка и Дома културе, организована је и у Клубу Дома културе отворена прошлог петка, 8. октобра, изложба „Форматирање 2021“, полазника школе фотографије ове чачанске фото-групе.

Отварање изложбе – „Дипломци” са својим наставником (фото Симонида Николић)

Ово је трећа година како Фото-група „ФОРМАТ“ организује школу фотографије, коју је ове године успешно завршило девет полазника.

Отварање изложбе (фото Симонида Николић)

-Полазници су имали прилику да се упознају, како са основним, тако и са напредним фотографским техникама, али и да се „опробају“ у студијским снимањима, као и са фотографисањем у теренским условима. Учили смо како да балансирамо амбијентално и вештачко светло и да га користимо као алат који нам помаже да изразимо наше идеје. Ово је први, али крупан корак у упознавању полазника школе са дивним светом креативне фотографије. Сви који су успешно завршили школу, позвани су да нам се придруже у фото-клубу, где могу даље унапређивати свој фотографски израз и учествовати на многим изложбама које предстоје – рекао је приликом отварања изложбе у Клубу Дома културе Бојан Пајић, дипломирани фотограф, руководилац ове школе фотографије, изразивши наду да ће и публика једнако уживати у изложеним радовима, као што су сви аутори уживали у процесу њиховог настајања.  

Дипломе о успешно завршеној школи фотографије Фото-групе „ФОРМАТ“ стекли су: Анка Петровић, Данило Милошевић, Гордана Пејић, Ирена Гајић, Јелена Миладиновић, Милица Гајић, Младен Гајић, Слађана Белић и Зорица Милошевић.

Слађана Белић
Анка Петровић (14 год.)
Ирена Гајић (14 год.)

З. Л. С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.