Društvo

Јесењи понедељак – јутро хладно, током дана до 17 степени

ИЗВОР: РТС

У већем делу Србије мало до умерено облачно и суво. Само на северу местимично може бити мало кише. Јутро ће бити хладно, понегде само три степена. Током дана од 13 до 17 степени. У Београду без падавина. Након свежег јутра, у најтоплијем делу дана око 16 степени.

Фото: Дарка Симеуновић

Првог дана радне недеље јутро свеже, понегде са слабим приземним мразем. Током дана у већем делу земље мало до умерено облачно, суво и мало топлије.

Само на северу уз више облачности. Тек понегде са слабом кишом. Ветар слаб, јужни и југозападни. Јутарња температура од три до седам, а највиша дневна од 13 до 17 степени.

Наредног дана, у уторак у већини крајева мало до умерено облачно, суво и топло, а само на северу уз нешто више облачности понегде са слабом, краткотрајном кишом.

Крајем дана и увече јаче наоблачење са кишом и пљусковима захватиће прво Војводину, а током ноћи ка среди прошириће се и на западне, централне и југозападне пределе. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак западни и југозападни. Најнижа температура од три до девет, а највиша од 15 до 21 степен.

У среду облачно, хладније и ветровито, местимично са кишом. Ветар умерен и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од пет до 11, а највиша од 11 до 15 степени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.