Društvo

Magla, a ponegde i slaba kiša

Ponegde slaba kiša, magla na severu i istoku tokom celog dana

Ujutru mestimično magla koja će se na krajnjem severu, istoku i po kotlinama zadržati čitav dan. U tim delovima zemlje je ponegde moguća i slaba sipeća kiša.

U centralnim i južnim predelima tokom dana delimično razvedravanje, na jugozapadu će biti i sunca.

Jutarnja temperatura od -2 do 3, dnevna do 10 stepeni.

U Beogradu jutro hladno s maglom, tokom dana oblačno. Temperatura do 5 stepeni.

U četvrtak ujutro u većem delu oblačno, mestimično sa maglom. U toku dana u centralnim i južnim krajevima delimično razvedravanje, na jugozapadu i pretežno sunčano, a magla ili niska oblačnost će se na severu, u Negotinskoj Krajini i po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama zadržati tokom celog dana uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab, promeljiv. Jutarnja temperatura od -2 do 3 , najviša od 4 do 10 stepeni.

Za petak se prognozira umereno do potpuno oblačno, mestimično sa maglom uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab, promeljiv. Jutarnja temperatura od -1 do 3 , najviša dnevna od 4 do 10 stepeni.

Prvog dana vikenda umereno do potpuno oblačno, mestimično sa maglom uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab, promeljiv. Jutarnja temperatura od -1 do 3, najviša dnevna od 4 do 10 stepeni.

U nedelju umereno do potpuno oblačno, mestimično sa maglom uz lokalnu pojavu rosulje. Vetar slab i umeren, u košavskom području u pojačanju. Jutarnja temperatura od -1 do 3 , najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

IZVOR: RTS

Foto: Zoran Zindović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.