Društvo

„MEETUP“ U STARTAP CENTRU – UPOZNAVANJE IT PROFESIONALACA

Meetup “Data Science karavan” danas u Startap centru NTP Čačak, danas, sa početkom u 18h. Meetup organizuje Naučno tehnološki park Čačak u saradnji sa organizacijom Data Science.

“Data Science karavan” podrazumeva niz neformalnih i sadržajem bogatih meetup-a u šest gradova Srbije. Ova serija događaja ima za cilj decentralizaciju znanja i umrežavanje različitih IT profesionalaca, data science stručnjaka, brendova i kompanija, kao i svih entuzijasta koji bi voleli da nauče više o data science oblasti.

Program “karavana” se sastoji iz tri celine:

# Predstavljanje udruženja Data Science Srbija, njenih članova, kao i planova za budućnost.

# Uvodno predavanje u kojem će predstavnici zajednice svim zainteresovanim gostima predstaviti svoje polje delovanja, tj. predočiti na prijemčiv način čime se sve bavi jedan data scientist.

# Prezentovanje primera dobre prakse koji će svim posetiocima događaja stvoriti realniju sliku o tome koliko je data science važan faktor i kako konkretno utiče na poslovanje neke firme.

Predavači:  Nenad Stefanović, profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu i Stefan Jovanović, Data scientist u kompaniji Nordeus.

Čaglas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.