Sport

„MOZZART“ НАСТАВЉА ДА ПОМАЖЕ  ЧАЧАНСКИ  СПОРТ

 

Компанија „MOZZART“ је у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“ донирала два комплета дресова футсалерима КМФ „Борац“, члановима Треће футсал лиге група Запад. Они су дизајнирани у складу са традицијом. Црвено-беле пруге су попречне, тако да и футсалери носе надимак „Зебре“, као и њихове колеге са травнатих терена.

  • Овом приликом захваљујем компанији „MOZZART“, која је препознала наш рад и труд, и ми ћемо у наредном периоду настојати да их уз наш клуб што боље представимо – изјавио је Урош Перендија, председник КМФ „Борац“, приликом пријема дресова уручених од стране Бојана Луковића, заменика регионалног директора компаније „MOZZART“ за Западну Србију.

Своју прву утакмицу у новим дресовима футсалери „Борца“ су одиграли у петак, 20. октобра. На жалост, поражени су на свом терену од екипе „Рашке“ са 7:3. Тај пораз није уздрмао екипу, јер је првенство тек почело и она је још у фази формирања. Владан Стојковић, Никола Василић и Милош Теофиловић су се прикључили тиму  и представљаће знатно појачање у наставку првенства. Прилика за поправни је већ сутра у Врњачкој Бањи, јер следи сусрет са екипом „Олимпа“.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.