Sport

ХРАБРО НА ВРШЧАНЕ

Првенство у КЛС убрзаним темпом се приводи крају. Јуче су одигране две, а данас је на програму осталих шест утакмица 28. кола, трећег за седам дана. Стицајем околности, екипа “Чачка 94 Quantox” најпре је у узбудљивом мечу изгубила на свом терену од тренутно другопласиране новосадске “Војводине”, потом је доживљен пораз у Суботици од “распуцалог”, у овом тренутку водећег, “Спартака”, а вечерас од 18 сати у хали крај Мораве одмериће снаге са четвртопласираним “Вршцем”.

Коста Никитовић и Стефан Лакић

– Штета је што је неколико наших играча доживело повреде у овом периоду, па ову серију тешких утакмица не можемо да играмо комплетни, јер нам је била жеља да у њима покажемо колике су наше стварне могућности. Без обзира на тренутно стање ми и у овом сусрету желимо да нашим верним навијачима пружимо истински кошаркашки доживљај и покушамо да забележимо победу – рекао је Коста Никитовић, додавши да је још рано за детаљну анализу ове сезоне, али се она у целини може сматрати успешном.

Стефан Лакић је истакао да су играчи који су на располагању тренеру Ђорђу Мићићу расположени да пруже максимум, без обзира што ће због кадровске ситуације морати много више времена да проводе на терену и тиме бити изложени већим напорима.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.